Written by // Brugsforeningen

Published at 13. marts 2019.

Skønne kunder, fællesskab på tværs af alder og gode kolleger gi'r seniorer lyst til at arbejde

 

En dåbsattest af ældre dato er ingen hindring for at arbejde på nedsat tid i SuperBrugsen Gilleleje, hvor hver tiende medarbejder er over 70 år. Fælles for seniorholdet er ønsket om at få nye impulser i hverdagen og glæden over at være med i et fællesskab, hvor man hver dag møder nye mennesker.

”Godt humør og humor er med til at give kunderne en god oplevelse”.
- Jens Birkemose – arbejder i vinafdelingen i SuperBrugsen Gilleleje. 

”Jeg sidder ved kassen et par dage om ugen af én eneste årsag, nemlig kombinationen af skønne kunder, dejlige kolleger og en fantastisk ledelse”. 
- Jette Damgaard – kassedame i SuperBrugsen Gilleleje.

 

Bred erhvervserfaring

Nogle seniorer er uddannet i Brugsen i Gilleleje tilbage i 1960’erne og 1970’erne. Andre er kommet til SuperBrugsen Gilleleje i en sen alder fra helt andre brancher: advokatsekretær, dagplejemor, døgnplejemor, jurist, lastbilchauffør og maskinarbejder for blot at nævne nogle.

I videoen kan du møde vinekspert og vinanmelder Jens Birkmose og kassedamen Jette Damgaard. Jens er uddannet jurist. Han kom til SuperBrugsen Gilleleje omkring 2010 efter at have drevet egen kursus- og konsulentvirksomhed i en længere årrække. Jette er uddannet på et advokatkontor og har tidligere arbejdet i bankverdenen og shippingbranchen.

 

 Videoen er produceret af TV SPOT i 2018 ©